Home Over Klaassens Custom

 

 

Over KlaassensCustom

KlaassensCustom is een jong bedrijf dat gespecialiseerd is in het bekleden van uw luchtgekoelde Volkswagen. Tevens ook voor Cabriolet daken, afdekhoezen, bra's, diverse soorten covers, klein laswerk en deel restauraties kunnen wij van KlaassensCustom voor u verzorgen. Tevens bent u bij ons aan het juiste adres voor het verlagen, verbreden of welke aanpassing dan ook aan uw dierbare bezit!

Voor Remko Klaassens begon het al vroeg, toen hij nog maar net 12 jaar oud was, werd het hem allemaal met de paplepel ingegeven door zijn vader, wie toen werkzaam was als "Chef monteur" bij garage "de Peel" in Helmond, waarbij hij onder andere de uitlaten mocht vervangen van de "Volkswagen Kevers".

Door de jaren heen heeft Remko Klaassens veel ervaring opgedaan met de luchtgekoelde Volkswagens. Na tal van restauraties, het aanbrengen van verschillende aanpassingen en het bouwen van complete buggy's, werd het tijd om ook anderen te laten profiteren van zijn kennis, enthousiasme en kunnen.

In 1991 komt Remko Klaassens zijn vrouw Yvonne Klaassens tegen, die echter niet meteen viel voor de oldtimers. Maar inmiddels weet ook Yvonne Klaassens aardig van aanpakken binnen het bedrijf KlaassensCustom te Mierlo. Yvonne Klaassens verzorgd hoofdzakelijk het naai en stikwerk van de vernieuwde interieurs.

Kortom, Remko & Yvonne Klaassens vormen samen een perfect uitgebalanceerd team bij KlaassensCustom.

 

bedrijfsfoto


 

 

Hoofdmenu

Contactgegevens

Bezoek ons op
Ambachtweg 61
5731 AE
Mierlo

Bel ons op
06-52285762
06-30420443

like us op facebook
like